Batman Ofis Temizliği Şirketi

Ofis Temizliği yapılırken öncelikle dikkat edilmesi gereken nokta, çevredekilerin emniyetini sağlamaktır. Ofislerin, showroomların birçoğunda görsel unsur ön planda olduğundan malzeme olarak granit tercih edilmiştir. Granit malzemeler kaygan olup, silinmiş hali çoğunlukla zor fark edilir. O nedenle ofistekilerin kayıp düşmesi an meselesidir. Birçok firmada, çalışanlar hafta sonları gelmezler. O nedenle ofis temizlikleri mesai saatleri içerisinde gerçekleştirilir.

Ofisinizi kullanan kişi sayısına ve büyüklüğüne bağlı olarak temizlik hizmetini günlük, haftalık, 15 günde bir veya aylık olarak satın alabilirsiniz. Masaların, bilgisayarların, klavyelerin, yazıcıların, fotokopi makinelerinin, etajerlerin, telefonların tozlarının alınması gerekir. Özellikle klavye ve bilgisayarlar yeni tasarım modellerinde siyah renkli olduklarından tozu daha da net gösterirler.

O nedenle bilgisayarlar ve klavyelerin daha sıklıkla silinmesi gereklidir. Elektronik cihazlar normal deterjanla silinmemelidir. Bozulmalarına neden olunabilir. Elektronik aletlerin temizliğini, bu aletlere özel olarak piyasada bulunan temizlik solüsyonları ile yapıyoruz.

Ayrıca ofiste dolap içlerinin, askılıkların, havalandırma ve klimaların, masa altlarının temizliği hassasiyetle yapılır. Çöp kovalarının temizliği yapılırken sadece çöpleri boşaltmakla kalınmaz, ayrıca uygun temizlik maddesi ile silinir.
batman temizlikşirketi, batman temizlik, batmanda temizlik şirketi, batmanda temizlik firması, batman, temizlilk, batmanda, firması, şirketi,

Tümü

Ücretsiz Servis

Batmanın neresinde Olursanız Olun 1 Saatte Kapınızdayız

100% Güvenli

Hızlı ve Kaliteli Güvenilir

Garantili Hizmet

Evinizi Temizlerken Bize Danışmadan Temizlemeyiniz. !

X